Facebook           YouTube     Myspace     Soundcloud               Bokningsinfo
Vi söker ny sångare/sångerska!

Vi söker ny sångare/sångerska!

Vi söker efter en ny sångare (eller sångerska) att tackla leadrollen i bandet med allt vad det innebär på scen!

Under hösten 2012 anslöt Fredrik Holmström som leadsångare till bandet!

Om oss...

Mycket information kan hittas genom att klicka runt på denna siten och på vår facebooksida samt länkar till andra tjänster på nätet (bland annat YouTube).

Utöver det kan nämnas att grundbulten i bandet består av egentligen två saker; det ska vara roligt och låta bra! Att uppnå glädjen görs genom att försöka få det att genomsyra allt vi gör. Allt från att ha grym, professionell, utrustning till låtval till att ha lagom mängd spelningar på roliga ställen och evenemang (gällande spelningar jobbar vi nu på att få spela på Gotland samt finlandsfärja).

Vi repar i Strängnäs ca 1 gång per vecka i egen replokal.

Egenskaper vi söker, och tycker är viktigt, är...

- En kärlek till den typ, och segment, av musik vi spelar.
- Ambition att alltid prestera till sin förmåga samt en strävan att utvecklas.
- Bekväm att prata med och hålla igång publik.
- Kunna leverera sång med mycket attityd.
- Frispråkig.
- Allmänt skön person som passar in i gänget.

Är detta du?

Känner du att du helt, eller till del, passar in på beskrivningen och tror dig vilja ösa på tillsammans med oss? Dra ett mail till bandet@franticfive.se och skicka gärna med telefonnummer så snackar vi lite.

Vad händer sen?

Vi träffas i replokalen i Strängnäs där du får chansen att träffa oss och vice versa. Vi latjar och drar av några låtar tillsammans (vi skickar några låtar innan som vi vill testa) samt sätter oss och snackar lite. På så vis får alla chansen att känna på om hur det känns både i soffan och "på scen". Sen tar vi det därifrån, det värsta som kan hända är att både du och vi endast fick en kul kväll i replokalen med musik. I bästa fall är det klart! :)